Engineering bij Butler tech

Werving en selectie

Wat is werving en selectie? 
Werving en selectie is een vorm van arbeidsbemiddeling en wordt vaak aangeduid door middel van de Engelse terminologie Recruitment & Selection. Het proces omvat het zoeken, aantrekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten voor een baan of vacature bij een bedrijf of instelling. Bij wederzijdse interesse vanuit kandidaat en opdrachtgever kan de kandidaat worden aangesteld bij het betreffende bedrijf of de instelling. 

Werving en selectie door Butler Tech
Werving en selectie is geen eenvoudig proces. Het vinden van goede medewerkers voor uw specifieke vacatures vereist namelijk maatwerk. Wij bij Butler Tech  begrijpen dat. Onze roots liggen in de IT en oil and gas, industrie en rails. Binnen deze sectoren richten wij ons op een aantal disciplines. Sinds de oprichting van ons werving- en selectiebureau in 2021 hebben wij meerdere succesvolle bemiddelingen mogen doen voor onze opdrachtgevers. De kandidaten die wij bemiddelen via werving & selectie zijn doorgaans hoger opgeleiden met een HBO of master  diploma en enkele jaren werkervaring. Bovendien wij hebben ook Graduate Recruitment programma’s uitgevoerd voor klanten.

Project sourcing

Is de samentrekking van de woorden “project” en “outsourcing” en betekent het inzetten van projectmedewerkers bij bedrijven in het kader van een specifiek project. Onze medewerkers kunnen ingezet worden in het studiebureau of op de werf. Project sourcing is hetzelfde als detachering. Prestaties worden aangerekend tegen een afgesproken tarief. Een specialist wordt ingezet voor de duur van een bepaald project. Er bestaan ook nog de mogelijkheden van try and hire en van Selectie en rekrutering.

Waarom? 
De behoeften aan technische expertise binnen een bedrijf variëren in functie van de aard en het stadium van een project, van de economische conjunctuur en van interne managementbeslissingen. Flexibiliteit en kostenbeheersing. U kan de ingenieurs van Butler tech inzetten wanneer dat u het best past. Tijdwinst: u moet zich niet inlaten met het beantwoorden van talrijke e mails en brieven en het afhandelen van interviews. Ook het plaatsen van dure personeelsadvertenties behoort tot het verleden. Zo kan u zich volledig focussen op uw core business. U haalt nieuw talent in huis die u kan helpen om de zaken anders te bekijken.

 

Solliciteer