Industries van Butler tech

Instrumentatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de instrumentatie  en werk je graag mee aan mooie projecten in je vakgebied, gebruik je graag u hoofd het meten en regelen van instrumenten, valkleppen, gefascineerd door de meet en regel werk binnen  de industrie ? Zou je graag de zekerheid in de techniek hebben met daarbij afwisselende projecten? Werk je graag voor een bedrijf intern als extern op locatie. Dan zoekt Butler tech jou! Solliciteer nu snel en wij nemen snel contact op.

Elektriciteit

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de elektriciteit , automatisatie en werk je graag mee aan mooie projecten in je vakgebied? Zou je graag de zekerheid in de techniek hebben met daarbij afwisselende projecten? Werk je graag voor een bedrijf intern als extern op locatie. Dan zoekt Butler tech jou! Solliciteer nu snel en wij nemen snel contact op.

Automatisatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de automatisatie  en werk je graag mee aan mooie projecten in je vakgebied, gebruik je graag u hoofd bij totaal processen binnen de industrie ? Zou je graag de zekerheid in de techniek hebben met daarbij afwisselende projecten? Werk je graag voor een bedrijf intern als extern op locatie. Dan zoekt Butler tech jou! Solliciteer nu snel en wij nemen snel contact op.

Telecom & Smart IT

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging Binnen de telecom werk je graag mee aan de data-Telecom van deze tijd, heb je een passie voor Netwerk, mooie projecten in je vakgebied? Zou je graag de zekerheid in de IT hebben met daarbij afwisselende projecten? Werk je graag voor een bedrijf intern als extern op locatie. Dan zoekt Butler tech jou! Solliciteer nu snel en wij nemen snel contact op.

Rails

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de rails en werk je graag mee aan mooie projecten in je vakgebied? Zou je graag de zekerheid in rails hebben met daarbij afwisselende projecten? Interne & externe opleidingen. Dan zoekt Butler tech jou! Solliciteer nu snel en wij nemen snel contact op.

Maintenance

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen maintenace? Steek je graag uw handen uit de mouwen voor onderhoud en herstellingen, mooie projecten in je vakgebied? Zou je graag de zekerheid hebben met daarbij afwisselende projecten? Werk je graag voor een bedrijf intern als extern op locatie. Dan zoekt Butler tech jou! Solliciteer nu snel en wij nemen snel contact op.

Solliciteer

Spreken de industries waar Butler tech werkzaam in is u aan. Dan zoekt Butler tech u! Solliciteer nu bij Butler tech en dan nemen we snel contact op met u. Heb je toch nog eerst vragen? Neem dan contact op en we komen dan zo snel mogelijk terug met een reactie.